FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik de gedownloade foto rechtenvrij gebruiken?


Ja, als je foto gekocht hebt mag je die voor eigen gebruik rechtenvrij gebruiken. Je mag digitale foto dus ook voor andere toepassingen verkopen. Je mag de aangekochte foto niet doorverkopen aan derden (niet digitaal of verwerkt in een ander medium).
Kan ik de foto ook gebruiken voor bijvoorbeeld op mijn website of folder?


Jazeker kan dat. Zolang de bedrijfsactiviteiten terug te koppelen zijn aan de rechtmatige koper. Commercieel doorverkopen van de aangekochte foto, voor bijvoorbeeld producties, is niet toegestaan. Als je als reclamebureau de foto wilt gebruiken voor een relatie, dan moet je dat aan Wallpics melden via info@wernervanbeusekom.com
Kan ik ook plexiplaten van 2cm dik bestellen?


Dat kan zeker. Alleen komen daar meerkosten bij kijken. Houdt rekening met een stelpost van €100,- extra kosten. Voor de exacte kosten kun je een offerte aavragen via info@wernervanbeusekom.com
Kan Wallpics ook afdrukken op ander materiaal verzorgen?


Jazeker kan Wallpics dat regelen. Wij kunnen bijvoorbeeld prints op peesdoek en canvas regelen. Ook kunnen we op meubilair printen. Vraag via info@wernervanbeusekom.com een offerte aan.
Wat is levertijd van een plexiglas print?


Vanaf het moment van betaling tot aan levering en bevestiging is maximaal 7 werkdagen.
Zijn de pelxiglas prints zwaar?


Ja, deze zijn erg zwaar. Je zult dus een stevige muur moeten hebben om de plexiglas print veilig op te hangen. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.